Totaal aantal pageviews

zaterdag 20 oktober 2012

pannenkoeken bakken

Natuurlijk hoefde oma niet te koken, alleen maar een oogje in het zeil houden, alles is op dus het was héél lekker.

7 opmerkingen:

jolanda zei

de knutselmiddag kaartjes zien er super uit en ook nog erg leuk dat je een keer niet hoeft te koken.

Anita Meijer zei

Wat heb je toch een toppertje van een kleinzoon Marianne, dit is toch geweldig dat hij pannenkoeken voor jullie gaat bakken. Had Nick moeten weten dan had hij al naar je toe gerend die kun je begraven onder pannekoeken, hij vindt het zalig. Stond gisteren in zijn schriftje van school dat Nick nog nooit zo snel naar boven was gerend, want wat denk je hij rook pannenkoeken die een andere klas aan het bakken was hahaha. Jullie zullen wel heerlijk gesmikkeld hebben. Veel plezier nog saampies.
Liefs van Anita

Frouwke zei

Oh wat knap van Bas, als ik hier pannekoeken wil zal ik ze nog steeds zelf moeten bakken, of mike moet in de mood zijn! Fijn dat Bas oma zo verwend!
grts
frouwke

Summer-design zei

Geweldig Marianne dat Bas pannenkoeken bakt, en dat het lekker gesmaakt heeft wil ik geloven...heerlijk zo,n kleinzoon!

Gr, Wietske

Je@net zei

Ooooh wat zullen die pannekoeken lekker gesmaakt hebben, marianne. Als je ze zelf niet hoeft te bakken zijn ze altijd véééél lekkerder! Fijn dat Bas dat al zo goed kan!

Ria zei

Dat ziet er lekker uit Bas.
Gr Ria

ANJA 3d zei

Wat zien de pannekoeken heerlijk uit. En wat zal jij heerlijk gegeten hebben, Marianne. Een schat van een kleinzoon. Je heb vast een heerlijk weekend gehad met Bas. Lekker samen knutselen en eten.wat wil een mens nog meer.
Liefs, Anja